See more. Do more.

Deviza aceasta exprimă convingerea noastră: produsele pe care le comercializăm, din sticlă de cea mai bună calitate, precum și serviciile pe care le prestăm împlinesc la un nivel înalt cerințele și așteptările clienților noștri.

Fondată în 2015, firma noastră are o experiență vastă în ce privește manevrarea sticlei, fapt dovedit de evaluările favorabile ale clienților noștri, și promovează profesionalismul în proiectele pe care le execută. Oferim o gamă variată de produse personalizabile din sticlă și servicii de prelucrare a sticlei, toate acestea la prețuri avantajoase. Dorim să îmbunătățim continuu relația cu clienții, de aceea răspundem propt și cu amabilitate la solicitările clienților, care pot apela la serviciile noastre de asistență gratuită.

Prioritatea noastră este satisfacția clientului, de aceea lucrăm cu cea mai mare atenție și suntem receptivi la orice sugestie. Echipa noastră transportă și montează produsele din sticlă în București, județul Ilfov și pe o rază de 100 km în jurul Bucureștiului.

Bev Glass Design. See more. Do more.

COLABORATORII NOȘTRI