Fiecare client este unic, iar fiecare proiect pe care îl realizăm ne dorim să reflecte stilul și ,,amprenta” acestuia. În această direcție, vă punem la dispoziție toate serviciile necesare pentru a vă personaliza proiectul și pentru a-l face ,,al vostru”.

În cazul în care dețineți materialele însă nu aveți mijloacele pentru a le modifica, puteți apela cu încredere la serviciile noastre.

Folosim echipamente performante pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a oferi clienților noștri proiecte personalizate, de calitate, care să însuflețească locuința acestora.

La orice comandă plasată puteți opta pentru unul sau mai multe servicii de modificare a proiectului care îi atribuie acele trăsături pe care le doriți, de exemplu: șablarea pentru camerele private, unde doriți discreție, sau securizarea pentru încăperile unde pot apărea frecvent șocuri fizice, cum ar fi o sală de sport.

Despre noi

Ne străduim în permanență să rămânem o echipă pe care să puteți conta, să ne specializăm și să îmbunătățim calitatea produselor. Încercăm să identificăm nevoile clienților și să le răspundem prompt, cu servicii accesibile și de calitate. Suntem conectați permanent la noutățile din industria sticlei și investim în echipamente, materiale și cunoștințe noi. Astfel, adăugăm o valoare certă lucrărilor pe care le executăm pentru clienții și colaboratorii noștri.